ОДПІ
12:28, 06 березня 2015
866
0

Затверджено нову форму звіту № 1ДФ

Затверджено нову  форму  звіту № 1ДФ
Gazeta
Фото: НУС

   Золочівська ОДПІ  повідомляє, що наказом  Міністерства фінансів України  від 13.01.2015 р. № 4 затверджено форму Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) та Порядок заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку.



 

Звіт  містить два розділи:  розділ I «Суми доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, та суми утриманого з них податку» (аналогічний до попередньої ф. № 1ДФ); розділ II «Оподаткування процентів, виграшів (призів) у лотерею і військовий збір».


       У новому (другому) розділі  податкові агенти зазначають  загальну суму доходів у вигляді процентів, виграшів (призів) у лотерею та загальну суму податку. Відомості про кожну фізичну особу, якій нараховуються такі доходи, не зазначаються.  Також у цьому розділі відображатимуть  інформацію про  військовий збір( у гривнях з копійками).

 

        Звітність за новою формою подаватиметься за 1-й квартал 2015 року.

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.