---
13:44, 02 жовтня 2017
419
0

Кому вигідно нищити зелені насадження

Кому вигідно нищити  зелені насадження
Gazeta
Фото: НУС
У Золочеві на вулиці Львівській зловмисники знищили більше півсотні молодих насаджень сосни та липи.
Тарас КУЙБІДА, депутат Золочівської міської ради:
– Сквер навпроти монастиря отців Василіан заклали у 2012 році. Тоді мешканці вулиць Львівської, Промислової, Крилова спільно із міським головою, працівниками міської ради та комунальниками заклали сквер. Вбачали у ньому не лише окрасу, а й користь. Адже поруч дитячий садок, навпроти – траса Львів – Тернопіль. Сквер не просто несе естетичне навантаження, а й має свою надзвичайно корисну місію – захищати малечу від шкідливих впливів навколишнього середовища. Саме тому й зробили акцент на сосні, яка виділяє багато корисних речовин у повітря, очищує його. Прикро, що знайшлись ті, кому піднялась рука знищити зроблене, погубити працю громади міста. Звісно, понищені саджанці ми відновимо. Сподіваюсь, зловмисники понесуть заслужене покарання. Звертаюсь до мешканців дбайливо ставитись до зробленого, берегти природу, адже робимо це насамперед для наших з вами дітей, для майбутніх поколінь.
Такі дії зловмисників викликають зрозуміле обурення золочів‘ян і дуже багато запитань: що керувало цими пройдисвітами, що винищили велику кількість насаджень? Невже можуть нормальні люди не розуміти наслідків своєї руйнівної діяльності? А може це не звичайне нерозуміння, а цілеспрямовані дії? Кому це потрібно, а може і вигідо?
Сподіваємось, що правоохоронні органи зуміють таки знайти відповіді на всі наші запитання, а дії зловмисників отримають належну правову оцінку.


Леся ГОРГОТА
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.