---
16:34, 02 червня 2017
746
0

Свято вдячності, спогадів, і погляд у майбутнє

Свято вдячності, спогадів,  і погляд у майбутнє
Gazeta
Фото: НУС
26 травня у школах пролунав останній шкільний дзвінок.
Це свято – завжди радісне і водночас хвилююче, особливо для випускників. Адже для них шкільний дзвінок лунає востаннє.
Свята Останнього дзвоника немає в жодному календарі, але живе воно в душі кожної людини, зіткане з учительського добра і щедрості, учнівської щирості і ніжності та наполегливої праці всіх мешканців шкільної країни.
Останній дзвоник сповіщає про початок веселої літньої пори канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості.
На урочисті заходи до Золочівської ЗОШ І–ІІІ ст. № 3 завітали численні гості, представники духовенства, влади, учасники антитерористичної операції на Сході країни.
Ще вчора школярі, а сьогодні – випускники школи під гучні оплески присутніх зайняли почесне місце на шкільній лінійці. Впродовж одинадцяти років шкільного життя ними опікувались, їх навчали, сіяли у їхні серця зерна знань, доброти і любові  найближчі і найдорожчі вчителі. Тож найсердечніші слова вітань в цей день звучали із уст першої вчительки Ірини Мединської та класного керівника Лариси Єгєрєвої.
Із урочистим словом до школярів звернувся директор школи Василь ЛЮБИНЕЦЬКИЙ:
– Сьогодні визначний день у житті учнів 11 класу, святковий день для учнів перших – десятих класів. Ми з вами пройшли навчальний рік, який приніс перемоги, здобутки та напрацювання. Попереду у вас складання ЗНО, іспити. Один іспит ви вже склали. Ми гордимося вашими результатами. Бажаю Вам усім доброї життєвої дороги. Усім учням школи та вчителям бажаю добре відпочити на літніх канікулах, щоб, набравшись сили, можна було продовжувати навчання.
У загальноосвітньому навчальному закладі вручено десятки грамот найкращим учням. Серед них – переможці районних та обласних олімпіад, призери всеукраїнських олімпіад, інтелектуальних конкурсів, лауреати конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт.
Серед запрошених гостей секретар Золочівської міської ради Олег СИДОРОВИЧ:
– Вважаю, що сьогоднішнє свято має стати днем подяки – подяки батькам, дідусям і бабусям, котрі піклуються про вас, навчають, супроводжують. Подяки вчителям, котрі щодня вкладають часточку свого серця і свого тепла, навчаючи вас. Український вчитель і український священик впродовж століть стоять на сторожі української державності. Саме український вчитель привів Україну до незалежності. Щира подяка усім Вам. А випускникам та учням школи зичу успішно скласти іспити, а їх у кожного ще багато попереду у житті, здоров‘я та успіхів у житті.
З щирим вітальним словом звернувся до присутніх колишній випускник школи, а сьогодні вже батько, майор Національної гвардії України Анатолій РОМАНЮК:
– Декілька миттєвостей відділяють школярів від веселої пори канікул, а випускників від нового цікавого незвіданого дорослого життя. Шановні випускники, перед вами відкриються нові можливості та перспективи. Дуже важливо зробити правильний вибір майбутньої професії, прислухайтесь до свого серця та поклику душі. Не бійтеся труднощів, все у ваших руках.  Бажаю щасливої життєвої долі. Україна чекає ваших здобутків та перемог. Молодшим школярам бажаю гарно відпочити на канікулах, щоб восени зі свіжими силами повернутися до рідної школи. Грайте у рухливі ігри, загартовуйтесь, набирайтесь сил. Щиро дякую вчителям за натхненну, самовіддану працю, за ті знання, любов і тепло, які ви даруєте дітям. Бажаю вам провести успішно заходи із благоустрою школи, набратись нових сил, відновити нервову систему і успіхів у наступному навчальному році. Батькам бажаю розуміння та віри у власних дітей. Зичу всім здоров'я, щастя, успіхів, добра і миру.
Вітали випускників і наймолодші учні школи.
Дружніх вчителів, жваві перерви з однокласниками та кумедні історії – найчастіше згадуватимуть випускники про своє шкільне життя. Втім, переконані, попереду на них чекають не менш яскраві пригоди. Випускники вдячні школі не лише за знання. Вони знайшли тут друзів. Та пережили чимало курйозних пригод.
Окрасою святкового заходу став останній шкільний вальс та запускання у синє небо повітряних кульок з надією та побажаннями щастя і миру.
Вітаємо українських випускників і бажаємо їм успіхів у новому етапі їхнього життя!



Леся ГОРГОТА
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.