Політика
01:22, 25 серпня 2014
1187
0

Анатолій Гриценко: "щодо команди Януковича"

Анатолій Гриценко:
Admin
Фото: НУС

Лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко вважає, що влада повинна вжити заходів щодо арешту активів та припинення діяльності підприємств команди Януковича, не чекаючи прийняття відповідних законів. Про це він сказав в ефірі парламентського телеканалу «Рада», коментуючи голосування депутатів за законопроект №4448а, який має на меті надати право заочно засуджувати за злочини проти національної та громадської безпеки, а також корупційні дії.

«Закон прийнято лише у першому читанні. Якщо говорити відверто його прийняття завалила група Кінаха-Хомутинніка, яка однією ногою вже нібито в Європі, а іншою – ще з Януковичем», – зазначив політик.

Однак, за словами лідера «Громадянської позиції», необхідні заходи повинні бути вжиті, не чекаючи прийняття відповідного законопроекту. «На місці влади, уряду, ГПУ, Нацбанку я б не чекав прийняття закону. Треба зупиняти роботу всіх фірм і заморожувати рахунки команди Януковича. Є термін «верховенство закону», але є більш важливий термін «верховенство права». І коли тою командою було порушено право на життя, то не треба чекати прийняття ніяких законів», – наголосив Гриценко.

«Не можна дозволити януковичам, азаровим, пшонкам, клюєвим, захарченкам тощо спокійно і ласо жити, в той час коли вони залишили після себе напівзруйновану країну», – підкреслив він.

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.