Політика, Відео
20:00, 28 грудня 2013
1189
0

Власник Porsche під час розправи над Чорновол сидів на задньому сидінні і боявся, що його битимуть

Власник Porsche під час розправи над Чорновол сидів на задньому сидінні і боявся, що його битимуть
Admin
Фото: НУС
Третій підозрюваний у справі про побиття Тетяни Чорновол Сергій Котенко, якому належить Porsche Cayenne дав перше інтерв'ю під час перерви у суді.

Котенко стверджує, що сидів на задньому сидінні, поки покупці випробовували машину, а побиття Тетяни Чорновол він не бачив. Більш того, Сергій сам боявся, що хлопці його битимуть.

"Я не знаю, хто кого підрізав, але точно був удар з правого боку. Ми когось, чи нас, я не знаю. Я почав кричати: Що ви робите, бо я подумав, що мене розводять, зараз висадять, скажуть, що машина побита, дадуть грошей і скажуть, йти звідти", - зазначив Котенко.



За словами підозрюваного, йому ненормативною лексикою наказали сидіти на задньому сидінні і не смикатись. Самі покупці вийшли з машини і щезли на деякий час.

"Кілька секунд. Від 5 до 10 секунд. Потім вони сіли в машину зі словами: "Блін, тьолка. Тобі побили машину – зараз розберемось". Більше ані слова я не чув", - розповів підозрюваний.

Після цього, за словами хлопця, спортивні парубки поїхали разом з Котенком в Бровари, де вони просто вийшли з машини і пішли собі. Як вважає підозрюваний, вони могли побити дівчину в той час, коли виходили з машини.

Нагадаємо, співачка Анна Сєдокова, яка особисто знайома з Сергієм Котенком, вважає його одним з найпідступніших людей, яких тільки бачила.

Відео розміщено на офіційному Youtube Громадського ТБ
 
 
 
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.