Кіно
18:05, 25 жовтня 2015
1310
1

Які нові фільми варто очікувати в 2016 році

Які нові фільми варто очікувати в 2016 році
Admin
Фото: НУС
Багато фахівців основною проблемою сучасного кінематографа вважають брак ідей. У результаті, деякі з жанрів втрачають свою привабливість для глядачів. Особливо яскраво це виявляється в області виробництва комедій і фільмів жахів. А ось блокбастери зараз живуть непогано. Таке кіно привертає широку аудиторію і окупається в прокаті.Втім, часом варто забути на час про сиквелах і зосередити свою увагу на нових проектах. У 2016 році таких буде досить мало, але увагу вони все ж заслуговують. До того ж мова йде про потенційних лідерах бокс-офісу і довгоочікуваних фільмах.
Кращі фільми в сучасному світі повинні мати декілька універсальних характеристик.Найчастіше рецепт створення відмінного кіно досить простий. Треба взяти талановитого режисера, простий або, навпаки складний сценарій, запросити пару талановитих і бажано знаменитих акторів, додати спецефекти і якісну музику, а також не забути про продуманої маркетингової кампанії. Як результат може вийти відмінний фільм,який отримає хвалебні відгуки від критиків і любов глядачів.
У 2016 році глядачів чекає відразу кілька фільмів за мотивами ігор. Сіквелами такі проекти назвати не можна. До того ж поки що дійсно приголомшливою екранізації ігор на екрані ще ніхто не бачив. Оселя зла відразу ж пішла від ігрового сюжету,ну а Сайлент Хілл сильно здає з кожним новим фільмом. Всі інші проекти були провалами різного ступеня складності. У наступному році на великий екран потраплять Angry Birds. Анімовані пригоди Злих пташок будуть випущені у вигляді повного фільму від Sony. Що з цього вийде, побачимо наступного літа.
Втім,головним ігровим фільмом на багато років вперед може стати Warcraft. Якщо всі любителі коміксів чекають протистояння DC vs Marvel, то індустрія відеоігор з завмиранням серця дивиться на Варкрафт. Немає онлайн-ігри більш відомою в світі і більш популярною.Фільм на її основі стане або справжнім проривом ігрової індустрії на великий екран або ще одним цвяхом у труну екранізацій ігор. Мабуть, Warcraft - це один з найвідоміших довгобудів Голлівуду. Фільм з величезним бюджетом і без найзнаменитіших акторів може бути як кращим фільмом останніх років, так і провалом десятиліття.King Arthur: Лицарі Круглого Столу - проект, на який робить свою ставку Warner Bros. Знову ж таки, першоджерелом виступає далеко не оригінальний сценарій. При цьому компанія відразу ж націлена на череду сиквелів. Поки що Король Артур темна конячка наступного сезону. Вже дуже часто фільми з такими великими ставками виявляються провальними.
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (1)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.