Новини Золочівщини
17:27, 20 лютого 2019
602
0

Повідомлення

Повідомлення
Gazeta
Фото: НУС

ПОВІДОМЛЕННЯ

 

Золочівська міська рада Львівської області повідомляє, що відповідно до протоколу від 20.02.2019р. засідання  постійної комісії з питань реалізації державної регуляторної політики та рішень сесії Золочівської міської ради Львівської області від 18.12.2018р. № 1618 «Про затвердження плану  діяльності Золочівської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік», від 12.02.2019р. № 1716 «Про внесення змін та доповнень в план діяльності Золочівської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік», розпочато обговорення проекту регуляторного акту «Про внесення змін та доповнень  в «Положення про порядок передачі в оренду комунального майна, що перебуває у власності територіальної громади міста Золочева».

Відповідно до ст. 14 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повну версію регуляторного акту розміщено у розділі «Аналіз регуляторного впливу» на офіційній веб - сторінці Золочівської міської ради Львівської області, що за адресою: https://zlmr.gov.ua

Пропозиції та зауваження до проекту рішення міської ради і аналізу регуляторного впливу приймаються протягом 1 місяця від часу їх опублікування в часописі «Наша Українська Справа» та/або розміщення на своїй офіційній веб - сторінці у мережі Інтернет.

Пропозиції та зауваження до проекту рішення міської ради і аналізу регуляторного впливу приймаються Золочівською міською радою Львівської області в письмовій формі: поштова адреса: 80700, Львівська область,  м. Золочів, вул. Шашкевича М., 22, електронна пошта за адресою: mail@zlmr.gov.ua.

Проведення громадських слухань відбудеться 25 березня 2019 року, о 9-30 год., м. Золочів, вул. Шашкевича М., 22, приміщення сесійної зали міської ради.

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.