Новини Золочівщини
13:57, 23 квітня 2018
1245
0

Ще один громадський простір

Ще один громадський простір
Gazeta
Фото: НУС
Ще один громадський простір буде створено на вулиці Вокзальній. Це теж перемога золочів'ян у конкурсі мікропроектів Львівської обласної ради. Тут буде збудовано футбольно-волейбольне поле як складову частини спортивно-оздоровчого комплексу.
Тарас КУЙБІДА, інженер-будівельник Золочівської міської ради:

– Спортивно-оздоровчий комплекс розташований у мікрорайоні «Вокзальний», що на околиці міста на межі із селом Вороняки. Мальовнича природа, чисте повітря вороняцьких гір, безпека і затишок створюють усі належні умов для організації дозвілля мешканців прилеглих вулиць (всього близько 1000 мешканців, з них – 60 дітей).
До складу комплексу входять три основні майданчики: дитячий ігровий, тренажерний та футбольно-волейбольний (що пропонується збудувати в рамках мікропроекту). Саме в спортивних та дитячих іграх дитина отримує унікальну можливість проявити власну активність, ліквідувати дефіцит рухів, реалізувати і затвердити себе, отримати масу радісних емоцій і переживань. Завдяки реалізації мікропроекту розпочне функціонувати перший трисекторний спортивно-оздоровчий комплекс у м. Золочеві під відкритим небом на свіжому повітрі.


Леся ГОРГОТА
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.