Новини Золочівщини
16:28, 09 червня 2016
1188
0

День захисту дітей у Золочівській ЗОШ № 1

День захисту дітей у Золочівській ЗОШ № 1
Gazeta
Фото: НУС
Традиційно перший літній день зібрав на шкільному подвір‘ї Золочівської ЗОШ І–ІІІ ст. №1 шкільну родину. Діти разом з учителями відзначали Міжнародний день захисту дітей.
Під час урочистостей учням вручили похвальні листи. Грамоти, подяки, дипломи за участь у конкурсах «Лелека», «Кенгуру», «Бобер», за активну участь у спортивному житті школи і не тільки. Гарних і мирних канікул, щасливого дитинства побажала учням директор Золочівського РЦСССДМ Ольга Климук, директор школи Оксана Пилипчук, заступник директора з навчально-виховної роботи Леся Костів, заступник директора з виховної роботи Ірина Панькевич.
Музичний керівник Надія Зарічна підготувала зі своїми вихованцями – танцювальним колективом – музичні вітання.
Вчителями школи було організовано творчо-мистецьку паузу, під час якої охочі малювали на асфальті (Вч. Наталія Семеренко та Тетяна Левкович). Кафедра англійської мови розпочала роботу мовного табору з написання листа другові з Великої Британії та вивчення пісні (вч. Оксана Сахман, Галина Третяк та Леся Ярошевська).
Вчителі фізкультури Віталій Боднар та Ірина Паценко підготували цікаві спортивні естафети. Випускниця Золочівської ЗОШ №1, а тепер вчитель праці Юлія Вархол провела майстер-клас з виготовлення паперових квітів.
А на далі – флешмоб. У небо злетіли синьо-жовті кульки з побажанням миру та добра (вч. Марія Наконечна). А  на завершення – святкова дискотека «Барви літа».
Леся ГОРГОТА
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.