Новини Золочівщини
11:56, 04 грудня 2015
1149
0

Будівельні роботи на полігоні ТПВ

Будівельні роботи на полігоні ТПВ
Gazeta
Фото: НУС
28 листопада 2015 року перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський відвідав м. Золочів, зокрема ознайомився із ходом будівельних робіт на полігоні твердих побутових відходів. Тут за рахунок коштів, які виділено Міністерством екології розпочато будівництво карт складування твердих побутових відходів з метою складання та захоронення залишків переробки ТПВ, які не підлягають сортуванню. Зараз ведуться активно земляні роботи, згодом будуть прокладені мати для ізоляції ґрунту від інфільтрації нечистот, які утворюються внаслідок тривалого зберігання захоронених відходів.
Вже більш як два роки на Золочівщині ефективно працює єдина в області сміттєсортувальна лінія, яку придбали за кошти приватного інвестора. Після сортування відбувається пресування і тюкування вторинної сировини та вивіз органіки на полігон ТПВ.
Як зазначив Ростислав Замлинський, цей сміттєсортувальний комплекс демонструє ефективний приклад державно-приватного партнерства, коли на проблему громади за запитом міської влади відгукнулись приватні інвестори. Золочів – єдине місто на Львівщині, де працює сміттєсортувальна лінія.


Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.