Новини Золочівщини
16:18, 30 квітня 2015
1550
0

Академічний ансамбіль пісні й танцю НГУ виступав перед золочів'янами

Академічний ансамбіль пісні й танцю НГУ виступав перед золочів'янами
Gazeta
Фото: НУС
Важко віднайти людину, котра байдуже ставиться до музики, яку виконують військові ансамблі. Це ж завжди піднесений настрій, позитивні емоції, величезний заряд енергії. Саме за такими відчуттями прийшли ми у неділю, 26 квітня, у районний Народний дім, де у рамках гастрольного туру по військових частинах Національної гвардії України відбувся концерт Академічного ансамблю пісні й танцю Національної гвардії України (керівник Валерій Порядочний). І, скажу Вам відверто – не помилились.Заслужені артисти України – лауреати та переможці Всеукраїнських та міжнародних конкурсів з великим успіхом виступали перед особовим складом, курсантами Навчального центру НГУ та  їхніми родинами.
Ведучий Влад Зайцев оголосив перший номер концертної програми і зазвучала пісня «Національна гвардія» у виконанні заслуженої артистки України Катерини Пушкіної, автора музики до цієї пісні:
«Україно – це еліта   твоя.
Славна доля –   це служити тобі.
Непокорна сила – гвардія.
Ви незламні у святій  боротьбі».
Пісню про любов до України «В Україну закоханий я» виконав соліст Влад Зайцев.
Відомі пісні «Червона рута», «Мій генерал» та інші прозвучали у виконанні солістки ансамблю заслуженої артистки України Анни Петраш.
Далі знову звучали чудові пісні у виконанні жіночого гурту «Червоні маки».
На сцені вокальний квартет «Гетьман», до складу якого входять Народні артисти України Петро Заєць, Андрій Кондратюк, Генадій Касьяненко та Петро Максимович. У їх виконанні неперевершено прозвучали пісні «Моя рідня», «Третя рота», «Нам є що захищати».
Атмосферу легкого і врочистого свята творили хореографічні композиції від балету ансамблю.
Глядачі бурхливими оплесками дякували артистам. На завершення квіти артистам від гвардійців як подяка за прекрасний концерт.
Ірина ДОМАРЕЦЬКА
Фото автора
 

 
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.