Новини Золочівщини
18:57, 24 березня 2015
1153
0

Екуменічна Хресна дорога пройшла вулицями Золочева

Екуменічна Хресна дорога пройшла вулицями Золочева
Gazeta
Фото: НУС

 
«Коли хтось хоче йти за мною, хай зречеться себе самого, візьме на себе хрест свій і йде слідом за мною», - говорить  нам Христос.  Ми покликані йти за Христом несучи наш хрест.
22 березня у Золочеві  уже традиційно відбулась екуменічна Хресна дорога. Сотні мирян, серед яких було чимало дівчаток і хлопчиків, взяли участь у процесії. Під час Хресної Дороги молилися в різних намірах, та найперше за мир.
Тяжкий хрест випав на долю нашим військовим – захищати Україну від лютого ворога. Тож хай ця велелюдна молитва за їхнє здоров’я та життя буде почута Богом.
Це була нагода пройти поруч із Христом, разом із Ним пережити смуток, тривогу, страждання та спробувати зрозуміти те, якою безмежно великою є Божа любов до кожного з нас.
На своєму шляху Ісус зустрічав не лише тих, хто його підтримував, а й тих, що були лише спостерігачами, які прийшли подивитись на видовище. Та він не звертав на це уваги. Йшов до своєї цілі і прикладом своїм показував, що правдиве покаяння починається із плачу за власні гріхи. Якщо кожен почне навернення із свого серця, то буде набагато менше зла у світі.
Традиційно на завершення до громади міста звернувся міський голова Ігор Гриньків, який подякував священикам, громаді та побажав усім миру і Божого благословення.
 
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.