Новини Золочівщини
12:44, 18 березня 2015
1143
0

Впевненість у собі – запорука успіху

Впевненість у собі – запорука успіху
Gazeta
Фото: НУС


 


Усі ми хочемо бути успішними та впевненими в собі людьми. Кожен намагається зрозуміти, що допомагає деяким людям значних життєвих висот. Для багатьох із нас стати успішною людиною – це мета всього життя.
Чи хочете ви бути успішним? Що таке успіх для вас? Роздумами над цими простими, на перший погляд, запитаннями у стінах Золочівського економічного ліцею почався виховний захід-тренінг, присвячений важливій темі: «Як досягти успіху?». Куратор групи Е-1 Ірина Богданівна Бірулін допомагала ліцеїстам повірити у власні сили, зрозуміти, що призведе до успіху та що робити, щоб бути успішним завжди. Корисний відеофільм, цінні поради із власного досвіду та вправи на впевненість-все це було продемонстровано3 березня нам, учням дев’ятого класу. Після своєрідного "знайомства" ми обговорювали та оцінювали долі людей, які стали успішними та відомими на увесь світ. Коко Шанель, Борис Філатов, Білл Гейтс та інші. На мою думку, люди, які стали успішними, завзято вчилися, багато працювали та знали, чого хочуть. На їхньому прикладі ми можемо зробити висновки про те, що успіх – це не подія, а процес. Успішними не народжуються. Ними стають. У цьому нас переконали інші цікаві завдання.
Дорога до успіху вимагає багато зусиль та праці над собою, і якщо людина не готова до цього, то всі мрії про успіх так і залишаться мріями. Найголовніше – це вибір цілі, мети та напрямку. Правильному вибору сприяють різні творчі заходи, тренінги, виховна робота та досвід інших людей. А здійснення мрій – це і є крок до успіху. Тому вірте в себе, вірте в успіх справи, якою ви займаєтеся, та впевнено йдіть до мети!

Ірина Рип’янчин,

ліцеїстка групи Е-1



 

 


Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.