Новини Золочівщини
08:49, 24 лютого 2015
1471
0

Реакція на відеосюжет телепрограми «Інсайдери» начальника віділу культури і туризму РДА Решітника М.Ф.

Реакція на відеосюжет телепрограми  «Інсайдери»  начальника віділу культури і туризму РДА Решітника М.Ф.
Gazeta
Фото: НУС
Відеосюжет телепередачі «Інсайдери», що вийшла на телеканалі ЗІК знято не просто так, а для того, щоби підірвати мій авторитет. Ціль відео не була показати стан і проблеми культури у Золочівському районі, а зовсім інша…

Як бачимо далі у сюжеті немає жодного Народного дому, який би належав до Золочівського району. Не потрібно бути великим спеціалістом, щоб побачити, що цей сюжет змонтовано. Якби канал мав відео, на якому б були чіткі вислови, що свідчать про правопорушення, журналістам би не доводилось накладати відеоряд, вони б повністю показали питання-відповіді по телебаченню.Розумію, що я публічна особа та керівник, але я маю приватне життя і приватну власність, такі ж права, як й інші громадяни України, які буду обов‘язково відстоювати і оскаржувати незаконні дії щодо мене.

Право власності на приміщення, яке виставлено на продаж, одержав чесно. Дане приміщення було викуплено під час конкурсу – публічно, на конкурсних засадах. Всі наявні документи передав у правоохоронні органи. Приміщення продається понад 10 років. Продається воно відкрито. Це не є приховані статки.

Я не пропагую, не пропагував і ніколи не пропагуватиму антиморальної діяльності.

Кореспондент під час розмови задавала провокаційні запитання присутнім, часто ці питання зовсім не відповідали суті. Так вийшло з запитанням, де прозвучало ім‘я Андрія Максимовича. Питання полягало в тому хто керує райвідділом міліції, але знаючи що на даний час ця посада була вакантна, перечислив прізвища людей які мені відомі. Мені надзвичайно прикро, що сюжет на телеканаліЗІК, зачепив працівника райвідділу міліції Андрія Максимовича. Сюжет змонтовано журналістами так, що це призвело до прикрого непорозуміння. Я не мав права ставити під сумнів професійність і чесність Андрія Максимовича.

Щиро вибачаюсь перед Андрієм Ярославовичем та працівниками правоохоронних органів Золочівського району.

Сподіваюсь, що правоохоронні органи витребують повні матеріали відеозйомки, які підтвердять, що жодних правопорушень з мого боку не було.


 

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.