Новини Золочівщини
17:40, 31 грудня 2014
1023
0

Святкуймо без надмірностей І без гучних феєрверків

Святкуймо без надмірностей   І без гучних феєрверків
Admin
Фото: НУС

Стрімко довершує свою ходу неспокійний, навіть трагічний 2014 рік. Розпочинаються Різдвяно-новорічні свята. Усі ми і кожен, підсумовуючи рік, що завершується, складаємо плани на майбутнє. Очікуємо від прийдешнього року, насамперед, перемоги, миру і єдності. Саме це бажання під час свят загадаємо ми. І добре розуміємо, що лише згуртувавшись, об’єднавши і думки, й зусилля, ми можемо вистояти і перемогти. А щоб воно здійснилося – маємо зібратися, можливо, відмовивши собі в чомусь, і підтримати тих, кому зараз складніше.

Тиха молитва, щира коляда, віншування нехай стануть найвірнішими атрибутами наших святкувань. Закликаю уникнути у святкуваннях надмірностей й передовсім – гучних феєрверків. Давайте зробимо святкування Нового року, Різдвяних свят менш гучними, ніж зазвичай, дещо скромнішими.

В країні триває війна. Поряд з нами багато людей, котрі вже реально відчули смертоносний подих війни. Треба врахувати почуття цих людей. Привітаймо кожного і всіх, щоб ніхто не почувався самотнім і обездоленим. Подаруймо справжнє свято кожній українській родині, кожній дитині. Свято світле, красиве, величне, народне, українське.

Ігор ГРИНЬКІВ,

міський голова Золочева

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.