Новини Золочівщини
23:24, 29 грудня 2014
1209
0

Новий рік у Золочівському економічному ліцеї

Новий рік у Золочівському економічному ліцеї
Admin
Фото: НУС

Новий рік - це казкове свято. Вірять,що у новорічну ніч можна загадати бажання, яке обов'язково здійсниться. А от яким чином його загадати - це вже справа кожного з нас.

Цьогоріч наш дружній ліцейний колектив доклав усіх зусиль, щоб створити магічну атмосферу і святковий настрій. Згідно з ліцейними традиціями кожен клас підготував власний виступ. Але учнівське самоврядування, розуміючи ситуацію в Україні, вирішило відмовитись від новорічної дискотеки. Тим не менше, свято вдалось на славу.

Вечір розпочався з привітання директора, який вручив невеликі відзнаки за здобутки наших ліцеїстів у різних сферах. Тоді маленькі ПЛГ-ешки вперше привітали аудиторію іноземними мовами, продемонструвавши різні національності. А завдяки їхній новорічній лотереї глядачі отримали цікаві подарунки.

Виступ учнів 9 класу також вразив своєю комічністю. У театральному конкурсі, який вони організували, брали участь і вчителі, і ліцеїсти, що змусило посміхатися кожного.

Для своєї сценки десятикласники обрали політичну тематику. Їхня гра була переконливою та правдоподібною і, звісно, нікого не залишила байдужим.

Що ж до випускників, то для них цей Новий рік виявився останнім, а тому особливим. Вони щиро насолоджувалися дійством, а також намагались поділитись цією радістю з іншими. Внесли доповнення у святкову атмосферу новорічні пісні у виконанні одинадцятикласників.

Загалом усі були задоволені, адже про такий Новий рік можна тільки мріяти. Хоча традиційного олів'є, на жаль, не було,проте гості мали змогу скуштувати смачне печиво дев'ятикласників і неперевершені канапки випускників.

Мар'яна Сірко
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.