Львівщина
13:50, 04 грудня 2014
1400
0

Молитва творить дива

Молитва творить дива
Admin
Фото: НУС

25 листопада у Львові представили кишеньковий «Псалом-охоронник» для патріотів та бійців АТО. Маленька книжечка містить молитви «Отче наш», «Богородице Діво», «Вірую» та Псалом 90. Молитовник складений українською та російською мовами, призначений для воїнів та патріотів України, які стали на захист Батьківщини від агресора.

Видання поширюватимуть серед учасників АТО. Крім того, кожен охочий безкоштовно зможе отримати книжечку у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла для своїх близьких. Про це на презентації розповіли о. Тарас Михальчук та координатор проекту «Відкрий українське» Роман Брезіцький.

«90 псалом є знаним, як і 50. Він вважається захисною молитвою. Святе Письмо чітко говорить, що найважливіше, аби людина правильно сприймала Бога як Того, хто любить її, опікується нею. 90 псалом чітко ще раз це підтверджує. Він також чітко окреслює, що найбільший ворог людини – це диявол, але Господь всемогутній, і диявол тремтить перед ім’ям Божим», – розповів, під час презентації видання у Гарнізонному храмі свв. ап. Петра і Павла о. Тарас Михальчук.

 Він зазначив, що важливо, аби цей псалом ми трактували з великою вірою. Організатори акції вважають, що зараз бійці як ніколи відчувають потребу єднання з Богом: «Саме тому ця книжечка їм просто необхідна».

Леся ГОРГОТА

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.