Гаджети
00:26, 04 січня 2015
1328
0

Новий YotaPhone 2 коштує біля 650 доларів

Новий YotaPhone 2 коштує біля 650 доларів
Admin
Фото: НУС

У Росії офіційно презентували друге покоління смартфона з двома екранами.

 Російська компанія Yota Devices представила друге покоління YotaPhone, про це її представники оголосили на заході в Москві. Гаджет доступний у продажу від сьогоднішнього дня на офіційному сайті YotaPhone, повідомляє прес-служба компанії.
Особливість новинки - другий екран, виконаний за технологією E-Ink, що дозволяє зберігати зображення без витрат енергії. Для читання електронних книг або інших завдань, що не вимагають швидкої зміни картинки, користувач може перейти на другий екран, економлячи заряд акумулятора.

 Другий дисплей має діагональ 4,7 дюйма і роздільну здатність 960х540 пікселів. Встановлене програмне забезпечення дозволяє відсіювати повідомлення на другому екрані, залишаючи найважливіші.
Основний екран YotaPhone 2 отримав 5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів. В апараті використовується чотирьохядерний процесор Snapdragon 800 і технологія бездротової зарядки. В цілому, пристрій одержав оновлений дизайн і начинку більш потужну, ніж у попередньої версії.

 У першому кварталі 2015 YotaPhone з'явиться в Китаї та інших державах Азіатсько-Тихоокеанського регіону, а потім плануються продажі в Канаді та Латинській Америці. Вартість смартфона складе 33 тисячі рублів (приблизно 650 доларів).
Нагадаємо, президент Чечні Рамзан Кадиров назвав російський смартфон "унікальною російською розробкою, якій немає аналогів у світі". Водночас в YotaPhone 2 використовується процесор американської компанії Qualcomm. А збиратися російські смартфони будуть в Китаї.

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.