ОДПІ
10:59, 10 жовтня 2017
251
0

Доповнено перелік кодів товарів згідно з УКТ ЗЕД

Буська ОДПІ повідомляє, що наказом ДФС України від 28.09.2017 № 638 внесено зміни до Переліку кодів товарів згідно з УКТ ЗЕД, які застосовуються для здійснення автоматизованого моніторингу відповідності податкових накладних/розрахунків коригування Критеріям оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН. Так, зазначений Перелік доповнено такими кодами: 0406 – сири всіх видів і кисломолочний сир; 0809 – абрикоси, вишні та черешні, персики (включаючи нектарини), сливи та терен, свіжі; 1601 – ковбаси та аналогічні вироби з м’яса, м’ясних субпродуктів чи кров; готові харчові продукти, виготовлені на основі цих виробів; 2103 – продукти для приготування соусів і готові соуси; смакові добавки та приправи змішані; порошок гірчиці та готова гірчиця; 6006 – інші полотна
Доповнено перелік кодів товарів згідно з УКТ ЗЕД
Gazeta
Фото: НУС

Буська ОДПІ повідомляє, що наказом ДФС України від 28.09.2017 № 638 внесено зміни до Переліку кодів товарів згідно з УКТ ЗЕД, які застосовуються для здійснення автоматизованого моніторингу відповідності податкових накладних/розрахунків коригування Критеріям оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН. Так, зазначений Перелік доповнено такими кодами:

0406 – сири всіх видів і кисломолочний сир;

0809 – абрикоси, вишні та черешні, персики (включаючи нектарини), сливи та терен, свіжі;

1601 – ковбаси та аналогічні вироби з м’яса, м’ясних субпродуктів чи кров; готові харчові продукти, виготовлені на основі цих виробів;

2103 – продукти для приготування соусів і готові соуси; смакові добавки та приправи змішані; порошок гірчиці та готова гірчиця;

6006 – інші полотна трикотажні.

Cектор організації роботи Буської ОДПІ

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)