ОДПІ
10:28, 09 листопада 2016
699
0

Реалізація права на отримання публічної інформації

Реалізація права на отримання публічної інформації
Gazeta
Фото: НУС

З метою забезпечення прозорості та відкритості своєї діяльності, реалізації права кожного на доступ до публічної інформації, надання інформації за запитами відповідно до Закону України від 13.01.2011 №2939-VI „Про доступ до публічної інформації» Буською ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області забезпечено розгляд запитів щодо надання публічної інформації відповідно до Закону, які надійшли поштою, електронною поштою та особисто від запитувачів. Так, станом на 01.11.2016 року на розгляд до ОДПІ надійшло 24 запитb на публічну інформацію, з них: 14 - від юридичних осіб, 9 - від громадян, 1- від органів виконавчої влади як до розпорядників інформації.

Запитувачі інформації зверталися з проханням надати інформацію щодо ставок земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, стану надходження податків до бюджетів України, сплати єдиного внеску таіншу податкову інформацію.

За результатами розгляду задоволено 12 запитів на інформацію, на 11 надано відмову та один запит опрацьовується.

Нагадуємо, що запит на отримання публічної інформації має відповідати вимогам статтей 1 та 19 Закону України „Про доступ до публічної інформації”.

 

 

Cектор організації роботи Буської ОДПІ

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.