ОДПІ
09:57, 14 липня 2015
844
0

Розгляд звернень громадян та реалізації права на отримання публічної інформації

Розгляд звернень громадян та реалізації права на отримання публічної інформації
nus
Фото: НУС

Впродовж першого півріччя 2015 року на розгляд до Золочівської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області надійшло 5 запитів на публічну інформацію, з них 2 – від юридичної особи, 2 – безпосередньо від громадян та 1 адвокатський запит. Запитувачі зверталися з проханням надати інформацію, що знаходиться у володінні органів фіскальної служби, а також щодо відомостей про третіх осіб та відомостей про себе.

За результатами розгляду повністю задоволено три запити на інформацію, на два – надано відмову.

Також на розгляд до податкової інспекції надійшло 5 письмових звернень громадян з питань орендної плати за землю, реалізації тютюнових виробів за завищеними цінами, достовірності відомостей, задекларованих у декларації про майно, доходи, витрати і зобов`язання фінансового характеру.

За результатами розгляду, на два звернення надано відповідні роз’яснення, одне – скеровано за належністю, два – знаходяться на виконанні.

 

Нагадуємо, громадяни можуть подавати до Золочівської ОДПІ письмові звернення та запити на інформацію особисто, або надсилати поштою на адресу: 80700, м.Золочів, вул.Лермонтова, 1. Крім цього, запит на інформацію можна надіслати електронною поштою на скриньку lv.pub.zo@sfs.gov.ua, або зателефонувавши за номером: (03-265) 7-10-34.

 

ГДІ з питань комунікацій

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.