ОДПІ
19:54, 08 серпня 2016
629
0

Про проблемні питання платників та шляхи їх вирішення - на проведеній нараді

Про проблемні питання платників  та шляхи їх вирішення - на проведеній  нараді
Gazeta
Фото: НУС

Нещодавно начальник Золочівського відділення Буської ОДПІРоман Денис взяв участь у нараді з суб'єктами підприємницької діяльності району під головуванням керівника Золочівської РДА Володимира Недзельського з актуальних питань, які турбують платників та громадськість за участі керівників відділів, управлінь райдержадміністрації, голів сільських, селищних рад, керівників районних служб.

В ході заходу Р.Денис акцентував увагу надобровільної сплати податків, підвищення відповідальності кожного мешканця задля розвитку нашого краю. Зазначив, що фіскальна служба завжди відкрита до пропозицій та конструктивного діалогу з бізнес-спільнотою.

Посадовець нагадав платникам про особливості нарахуваннята сплати акцизного податку, податку на нерухомість, плати за землю. Наголосив, що стан обліку землі, який існує сьогодні в районі потребує більшої уваги з боку органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, а це проблеми щодо інвентаризації земель населених пунктів, приведення договорів орендної плати за землю у відповідність до вимог чинногозаконодавства та інш.

Також Р.Денисзвернув увагу на питання легалізації заробітної плати та погашення заборгованості із її виплати. Нагадав, що не оформлення належним чином трудових відносин з найманими працівниками та виплата зарплат в «конвертах» є порушенням законодавства про працю. Зазначив, що з 10 лютого ц.р. набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 03.02.2016 № 55, якою внесено зміни до постанови КМ України від 17.07.2013 № 509 «Про затвердження Порядку накладення штрафів за порушення законодавства про працю та зайнятість населення».

 

На завершення заходу керівники підприємств району усіх форм власності та фізичні особи-підприємці мали можливість задати питання та отримати кваліфіковані відповіді фахівців у різних галузях.

 

Cектор організації роботи Буської ОДПІ

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.