ОДПІ
22:49, 20 тра 2016
727
0

Про підвищення рівня заробітної плати, вирішення питання зайнятості населення — на проведених зустрічах

Про підвищення рівня заробітної плати, вирішення питання зайнятості   населення  — на проведених зустрічах
Gazeta
Фото: НУС

На цьому тижні голова комісії з реорганізації Золочівської ОДПІ Роман Денис взяв участь у засіданнях робочих груп з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення на території Золочівського району, які проведені у Золочівській райдержадміністрації.

На засідання були запрошені керівники підприємств торгівлі, промисловості, АПК та фізичні особи - підприємці, які здійснюють виплату заробітної плати найманим працівникам у розмірі меншому за встановлений законодавством України.

У ході роботи робочої групи було заслухано пояснення керівників підприємств з причин недотримання ними вимог чинного законодавства щодо виплати заробітної плати працівникам у належному розмірі та рекомендовано підвищити рівень виплати зарплати працюючим.

Звернуто увагу на необхідності дотримання законодавства щодо офіційного оформлення трудових відносин з найманими працівниками. Також наголошено, що ті суб’єкти господарювання, які не з’являються на засідання районної комісії будуть подані на розгляд обласної комісії з питань детінізації заробітної плати.

На сьогоднішній час держава зменшила податковий тиск та створила передумови, коли бізнес спроможний підвищити зарплати своїм працівникам, адже виплачуючи більшу заробітну плату, суб`єкти господарювання безпосередньо впливають не тільки на матеріальний стан своїх працівників, але й на соціально-економічний розвиток сіл, селищ та міст де вони проживають.

Золочівська ОДПІ

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.