ОДПІ
10:07, 29 квітня 2016
732
0

Нова форма зіту про використання коштів, виданих на відрядження

Нова форма зіту про використання коштів, виданих на відрядження
Gazeta
Фото: НУС

Золочівська ОДПІ повідомляє, що 19 квітня 2016 року набрала чинності нова редакція Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт, затверджена наказом Мінфіну від 10.03.2016 р. №350.

Оновлена форма не зазнала суттєвих змін. В авансовому звіті лише уточнили розрахунок суми податку у випадку несвоєчасного повернення суми надміру витрачених коштів.

Нагадуємо,авансовий звіт подається до закінчення 5-го банківського дня, що настає за днем, у якому платник податку завершує таке відрядження або завершує виконання окремої цивільно-правової дії за дорученням та за рахунок податкового агента платника податку, що надав кошти під звіт. У разі отримання готівки із застосуванням платіжних карток, Звіт необхідно подати до закінчення третього банківського дня після завершення відрядження, а якщо ж платіжна картка застосовується для проведення розрахунків у безготівковій формі – строк подання Звітуне повинен перевищувати десяти банківських днів та за наявності поважних причин може бути продовжений роботодавцем до двадцяти банківських днів.

ГДІ з питань організації роботи

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.