ОДПІ
17:18, 29 січня 2016
925
0

З 1 січня стартувала кампанія декларування доходів громадян

З 1 січня стартувала  кампанія декларування доходів громадян
Gazeta
Фото: НУС

Золочівська ОДПІповідомляє, що з початку 2016 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2015 року.

За вибором платника податків декларації подаються за місцем своєї податкової адреси особисто або уповноваженою на це особою; поштою або засобами електронного зв’язку.

Звертаємо увагу, що поштою документи потрібно надсилати з повідомленням про вручення та з описом про вкладення не пізніше, ніж за п'ять днів до закінчення граничного строку подання. Якщо ж декларація подається в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису, то надсилати її потрібно не пізніше закінчення останньої години граничного строку подання.

Також нагадуємо, що з 1 січня запроваджена нова форма декларації про майновий стан і доходи, в якій об’єднано звітність по податку на доходи фізичних осіб та військовому збору. Враховуючи це, за результатами 2015 року податкові зобов'язання з податку на доходи фізичних осіб та військового збору визначатимуться в одній податковій звітності. Термін подання декларації для громадян - до 1 травня 2016 року.

 

Безкоштовні консультації та допомогу в заповненні декларації можна отримати у Центрі обслуговування платників Золочівської ОДПІ.

ГДІ з питань комунікацій

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.