ОДПІ
14:55, 27 квітня 2015
876
0

Спливає термін кампанії «Декларування – 2015»

Спливає  термін  кампанії  «Декларування – 2015»
Gazeta
Фото: НУС

Шановні громадяни! Поспішайте задекларувати свої доходи!

Нагадуємо, З0 квітня 2015 року - граничний термін подання декларації про майновий стан і доходи для платників, які відповідно до ст.179Податкового кодексу зобов’язані задекларувати свої доходи, отримані впродовж минулого року. Зокрема, доходи від двох або більше податкових агентів, при цьому загальна річна сума таких доходів перевищує 146160,0 грн.; нецільова благодійна допомога від благодійника-фізичної чи юридичної особи у розмірі, що сукупно перевищує 1710 грн. за рік; від надання майна в оренду фізичним особам; від фізичних осіб, які не є суб’єктами підприємницької діяльності; іноземні доходи; інші доходи, з яких у 2014 році податок не утримувався (інвестиційні доходи, спадок тощо).

 

Декларація подається громадянами до податкової інспекції за місцем реєстрації платника податкy в один із таких способів :

– особисто платником або уповноваженою на це особою;

– надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення;

– засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису у порядку, визначеному законодавством.

 

Варто зазначити, що поштове відправлення слід здійснити не пізніше, ніж за десять днів до закінчення граничного терміну подання декларації, а при поданні в електронній формі – не пізніше закінчення останньої години дня, у якому минає такий граничний строк.

 

Також на веб-порталі працює електронний сервіс «Декларування он-лайн», за допомогою якого громадяни можуть заповнювати та надсилати декларацію через Інтернет.

Щодо громадян, які бажають реалізувати своє право на податкову знижку за наслідками 2014 року, то вони можуть надати декларацію упродовж всього 2015 року.

Золочівська ОДПІ
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.