ОДПІ
20:51, 08 грудня 2015
723
0

Отримати ліцензію на роздрібну торгівлю підакцизними товарами можна в Золочівській ОДПІ

Отримати ліцензію на роздрібну торгівлю підакцизними товарами можна  в  Золочівській ОДПІ
Gazeta
Фото: НУС

Золочівська ОДПІ повідомляє, що в Центрі обслуговування платників щосереди здійснюється прийом документів для одержання та видачі ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

Для отримання ліцензій суб’єкту господарювання необхідно подати до Головного управління ДФС у Львівській області або до ЦОП за місцем торгівлі такого СГД заяву на отримання відповідної ліцензії, копію платіжного доручення з відміткою банку про сплату квартальної суми вартості ліцензії та довідки відповідного фінансового органу про фактичне надходження коштів до бюджету.

Звертаємо увагу, що ліцензія видається на одне місце торгівлі. У заяві про видачу ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями додатково зазначаються перелік реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі.

За додатковою інформацією можна звертатись у Центр обслуговування платників Золочівської ОДПІ, або за телефонами: (265) 7-10-34, 4-42-76.

 

 

ГДІ з питань комунікацій

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.