ОДПІ
12:17, 21 вересня 2015
772
0

Які документи необхідно подати для отримання ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями?

Які документи необхідно подати для отримання ліцензії на роздрібну   торгівлю алкогольними напоями?
Gazeta
Фото: НУС

Золочівська ОДПІ нагадує, що для отримання ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями суб’єкту господарювання необхідно подати до Головного управління ДФС у Львівській області або до ЦОП за місцем торгівлі такого суб’єкта господарювання заяву на отримання відповідної ліцензії, копію платіжного доручення про сплату квартальної суми за таку ліцензію з відміткою банку та довідки відповідного фінансового органу про фактичне надходження коштів до бюджету.

 

Плата за ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, крім сидру та перрі (без додання спирту), становить 8000 гривень на кожний окремий, зазначений в ліцензії електронний контрольно-касовий апарат (книгу обліку розрахункових операцій), що знаходиться у місці торгівлі, а на території сіл і селищ, за винятком тих, що знаходяться у межах території міст, - 500 гривень.

 

Також зазначаємо, що в Центрі обслуговування платників Золочівської ОДПІ здійснюється прийом документів для одержання та видачі ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами. За додатковою інформацією можна звертатись телефонами: (265) 7-10-34, 4-42-76.

 

 

 

 

 

ГДІ з питань комунікацій

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.