ОДПІ
15:35, 17 серпня 2015
582
0

Понад 110 млн. грн. єдиного внеску надійшло до бюджету

Понад 110 млн. грн. єдиного внеску надійшло до бюджету
Gazeta
Фото: НУС
 За сім місяців 2015 року суб’єкти господарювання, які перебувають на обліку в Золочівській ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській області, сплатили 110665,1 тис. грн. єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування, з них на Перемишлянщині – 42239,7 тис. гривень. Це на 6575,1 тис. грн., або на 6,3% більше від планових призначень. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження збільшились на 8700,4 тис. гривень.

 

 Нагадуємо, Законом України від 8 березня 2015 року №219-VIІІ «Про внесення змін до розділу VIII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» внесено зміни до критеріїв, що дають право застосовувати понижуючий коефіцієнт при обчисленні єдиного внеску, якщо платником виконуються одночасно такі умови:

 

 база нарахування єдиного внеску в розрахунку на одну застраховану особу в звітному місяці збільшилась на 20 і більше відсотків порівняно з середньомісячною базою нарахування єдиного внеску платника за 2014 рік в розрахунку на одну застраховану особу;

 

 після застосування коефіцієнта середній платіж на одну застраховану особу в звітному місяці складе не менше ніж середньомісячний платіж на одну застраховану особу платника за 2014 рік;

 

 кількість застрахованих осіб у звітному місяці, яким нараховані виплати, не перевищує 200% середньомісячної кількості застрахованих осіб платника за 2014 рік.

 

 

                                                                                                  ГДІ з питань комунікацій

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.