ОДПІ
16:07, 06 серпня 2015
966
0

Нові форми книг обліку доходів і витрат та податкових декларацій платників єдиного податку

Нові  форми книг обліку доходів і витрат та податкових декларацій  платників єдиного податку
Gazeta
Фото: НУС

Золочівська ОДПІ повідомляє, що 28 липня 2015 року набув чинності наказ Мінфіну від 19.06.2015 №579, яким затверджено форму книги обліку доходівдля платників єдиного податку першої, другої і третьої груп, які не є платниками ПДВ; книги обліку доходів і витрат для ,,єдинщиків” 3 групи - пдатників ПДВ таПорядок їх ведення.

 

Платники єдиного податку першої та другої груп, а також третьої групи, які не є платниками податку на додану вартість, щоденно за підсумками робочого дня відображають лише суми отриманих доходів.,,Спрощенці”- платники ПДВведуть книгу обліку доходів та витрат. Дані книг заповнюються у гривнях з копійками та в подальшому використовуються платниками податку для заповнення податкової декларації. Книга зберігається у платника податку протягом 3 років після закінчення звітного періоду, в якому здійснено останній запис.

Книги, зареєстровані до набрання чинності цим наказом, діють до їх закінчення.

 

Крім того, наказом Мінфіну від 19.06. 2015 № 578 (набув чинності з 28 липня ц.р.) затверджені : форма податкової декларації платника єдиного податку – фізичної особи – підприємця; форма податкової декларації платника єдиного податку третьої групи(юридичної особи); форма податкової декларації платника єдиного податку четвертої групи .

ГДІ з питань комунікацій

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.