ОДПІ
16:02, 06 тра 2015
944
0

Оновлено Реєстр РРО

Оновлено  Реєстр  РРО
Gazeta
Фото: НУС

Золочівська ОДПІ повідомляє, що наказом ДФС України від 27.04.2015 №302 оновлено Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій.

Ознайомитися з переліком реєстраторів розрахункових операцій, які включені до Державного реєстру, можна на веб-порталі ДФС України (http://sfs.gov.ua/diyalnist-/zakonodavstvo-pro-diyalnis/nakazi-pro-diyalnist/63678.html), або у Центрі обслуговування платників Золочівської ОДПІ.

Нагадуємо, з 1 січня 2015 року дозволяється первинна реєстрація лише реєстраторів розрахункових операцій, які створюють контрольну стрічку в електронній формі.

До 1 січня 2016 року дозволяється використання електронних контрольно-касових апаратів, введених в експлуатацію до 1 січня 2015 року, що створюють контрольну стрічку в друкованому вигляді та подають до органів ДФС України по дротових або бездротових каналах зв’язку тільки інформацію про обсяг розрахункових операцій, виконаних у готівковій та/або в безготівковій формі, яка міститься в їх фіскальній пам’яті, і при цьому не подають електронних копій розрахункових документів.

 

 

 

ГДІ з питань комунікацій

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.