Політика
01:12, 29 квітня 2014
1171
0

Тимошенко буде дебатувати з Тігіпком, Рабинович - з Ярошем

Тимошенко буде дебатувати з Тігіпком, Рабинович - з Ярошем
Admin
Фото: НУС

За результатами жеребкування на дебатах не зустрінуться найрейтинговіші кандидати в президенти - Порошенко і Тимошенко. Їм дісталися інші опоненти.

В рамках проекту "Національні дебати" на "Першому національному" телеканалі кандидат у президенти Юлія Тимошенко буде дебатувати 23 травня з кандидатами Сергієм Тігіпком і Валерієм Коновалюком, а Петро Порошенко 10 травня - з Василем Цушком і Зоряном Шкіряком.

Такі результати жеребкування щодо участі у проекті, які відбулися на "Першому національному" у понеділок.

Читайте також: Юлія Тимошенко завітає у Золочів

Перші дебати пройдуть 9 травня - у них візьмуть участь Анатолій Гриценко, Ольга Богомолець та Олександр Клименко. 11 травня в ефірі зустрінуться Олег Тягнибок, Володимир Саранов і Андрій Гриненко, 16 травня - Юрій Бойко, Петро Симоненко і Наталія Королевська.

Крім того, лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош 17 травня проведе дебати з Вадимом Рабиновичем та Василем Куйбідою.

Спочатку всі 23 кандидати підтвердили свою згоду на участь у дебатах на "Першому національному". Згодом два кандидати - Михайло Добкін і Олег Царьов - висунули свої умови, які суперечать встановленим НТКУ щодо забезпечення рівних можливостей для всіх кандидатів. Тому учасниками теледебатів буде лише 21 кандидат.

Незалежний проект "Національні дебати" підготовлений "Першим національним" спільно з СГО "Інтерньюз-Україна", "Громадським телебаченням", фундацією "Суспільність" та ГО "Центр UA". Всього в дебатах буде приймати участь 21 кандидат.

Як відомо, в Україні на 25 травня заплановано проведення дострокових президентських виборів.

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.