Політика
21:21, 23 листопада 2014
1223
0

НАТО вимагає посилити санкції проти Росії

НАТО вимагає посилити санкції проти Росії
Admin
Фото: НУС

За словами заступника генсекретаря альянсу Олександра Вершбоу, РФ повинна заплатити ціну за свою агресію проти України.

Західні держави повинні посилювати санкції проти Росії, оскільки вона цілеспрямовано працює над руйнуванням звичного світового порядку.

"Зараз Росія системно працює над тим, щоб знищити європейську політичну систему, яку раніше сама створювала", - заявив заступник генерального секретаря НАТО Олександр Вершбоу.

Представник альянсу підкреслив, що західний світ повинен збільшувати втрати, які несе РФ з-за своєї політики.

Заяви з цього приводу він оприлюднив у суботу на міжнародній конференції з питань безпеки в Галіфаксі (Великобританія), але згодом повторив.

"Поки Росія порушує міжнародне право, поки вона намагається зруйнувати світовий порядок, Захід повинен збільшувати ціну, яку платить РФ", - зазначив він.

"Неприпустима поведінка Росії вимагає від Заходу прихильності принципам, вимагає підвищувати ціну агресії і підтримувати Україну", - додав заступник генсека НАТО.

17 листопада глави МЗС країн-членів ЄС доручили до кінця поточного місяця підготувати перелік осіб з числа представників ДНР і ЛНР для введення санкцій проти них. Нові економічні заходи проти Росії країни-члени ЄС готові обговорювати лише на наступному саміті 18-19 грудня.

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.