Укрaїнa
02:12, 04 січня 2015
899
0

У ДНР готові до чергового раунду мінських переговорів

У ДНР готові до чергового раунду мінських переговорів
Admin
Фото: НУС

Сепаратисти кажуть, що готові до переговорів навіть під час свят.

У самопроголошеній "Донецькій народній республіці" сподіваються, що зустріч щодо України в "нормандському форматі" дозволить форсувати організацію чергового раунду мінських переговорів. Про це Інтерфаксу заявив повноважний представник ДНР на переговорах у Мінську Денис Пушилін.

"Як правило, зустрічі в "нормандському форматі" сприяли певному форсуванню організації та проведення мінських переговорів. Ми готові взяти участь у черговому раунді мінських переговорів навіть під час свят, і зробимо все можливе, щоб черговий раунд переговорів Контактної групи відбувся", - заявив Пушилін.

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко заявив, що чергова зустріч у нормандському форматі з врегулювання ситуації в Україні відбудеться 15 січня в Астані.

Як повідомлялося, джерела в дипломатичних колах у Берліні заявили, що зустріч в "нормандському форматі" по Україні може відбутися 5 січня.

Раніше в МЗС Франції повідомили, що глави МЗС Франції, Росії, України і ФРН продовжать в найближчі дні обговорення українського питання.

Нормандський формат передбачає участь лідерів України, Росії, Франції та Німеччини.

Як повідомляв Корреспондент.net, 24 грудня в Мінську понад дві години тривало засідання тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі.

Учасники переговорів домовилися про обмін полоненими у великій кількості.

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.