Укрaїнa
11:18, 03 січня 2015
997
0

Канал "Інтер" зняв з ефіру всі святкові концерти та мюзикли

Канал
Admin
Фото: НУС

На "Інтері" вважають загрозу позбавлення телеканалу ліцензії штучно створеної.

Телеканал "Інтер" зняв з ефіру всі святкові концерти та мюзикли, в тому числі і власного виробництва, які раніше анонсувалися.

"Зокрема, зняті наступні програми: "Новорічний Голубий вогник 2015", два концерти Ігоря Крутого, "Гумор року", "Уральські пельмені. 20 років в тісті", "Кращі пісні 2013", "Новорічний парад зірок 2014", концерти "Пісня року 2013" і "Чекай на мене на Новий рік", мюзикли "Новорічні свати" та "Червона шапочка", "Однокласники", "Божевільний день, або Одруження Фігаро", "За двома зайцями", "Снігова королева", "Три мушкетери", "Вечори на хуторі поблизу Диканьки" і "Зоряні канікули", - йдеться в повідомленні телеканалу.

На телеканалі в черговий раз назвали провокативними звинувачення на свою адресу у зв'язку з трансляцією новорічної програми з участю Йосипа Кобзона та інших артистів РФ, які відкрито підтримують сепаратистів.

"Загроза позбавлення каналу ліцензії штучно створена на підставі голослівних звинувачень в соцмережах і публічних емоційних висловлювань окремих чиновників і політиків. Канал "Інтер" чекає від повноважних державних органів України у сфері телебачення роз'яснень виниклої ситуації і розраховує на правове врегулювання подібних ситуацій", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в новорічну ніч по телеканалу "Інтер" транслювали "Вогник" російського виробництва, де виступили Йосип Кобзон, який є в Україні персоною нон-грата, Олег Газманов і Валерія, які підтримують сепаратистів, і українська співачка, екс-нардеп від Партії регіонів Таїсія Повалій.

Віце-прем'єр з гуманітарних питань та міністр культури В'ячеслав Кириленко запропонував через це відключити телеканал.

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення розгляне питання про дотримання законодавства під час новорічного ефіру телеканалу "Інтер" на найближчому засіданні, яке планується на 15 січня.

Сам телеканал, що показав у новорічну ніч виступи російських зірок, які підтримали ДНР і ЛНР, вважає всі звинувачення, висловлені на його адресу, політичним тиском.

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.