Світ
21:00, 21 вересня 2014
1931
7

Volkswagen планує відродити легендарний Microbus

Volkswagen планує відродити легендарний Microbus
Admin
Фото: НУС

Компанія Volkswagen оголосила про свої плани запустити у виробництво в найближчі кілька років мікроавтобус Transporter, який вважається однією з найбільш культових моделей компанії. Якщо якийсь автомобіль і зможе потягатися в плані популярності та історичної значущості з легендарним Beetle, то це саме Volkswagen Transporter. 

Модель найчастіше іменували саме як Microbus (мікроавтобус). Вперше ця красуня була представлена ​​під індексом Туре 2 в 1950 році. Ця епохальна модель до теперішнього часу в будь-який з колекцій любителів автостаризни була справжньою перлиною, і тепер найімовірніше, у шанувальників автомобіля буде новий привід для радості. Як повідомляє Volkswagen, у виробництво буде запущено концепт Bulli, який є сучасною інтерпретацією Microbus. Як очікується, мікроавтобус буде створений на аналогічній з Beetle платформі, буде мати значний багажний відсік і п'ять посадочних місць. 

У разі родинного зв'язку з Beetle, можна очікувати, що автомобіль буде оснащений 4-циліндровим або навіть 5-циліндровим мотором. З чуток, вихід дорожньої версії на ринок запланований на 2014 рік.

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (7)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.