Новини Золочівщини, Львівщина
14:19, 10 червня 2016
1119
1

Шановні мешканці Львівщини!

Шановні мешканці Львівщини!
Gazeta
Фото: НУС


 

 

 

Сьогодні найбільше місто області, а також кілька навколишніх районів – Жовківський, Кам’янка-Бузький, Пустомитівський, частково Яворівський та Городоцький, опинилися на межі екологічного лиха. У зв’язку з пожежею на Грибовицькому полігоні, яка призвела до призупинення його експлуатації, місто Львів і багато інших населених пунктів, фактично, мають серйозні ускладнення з вивезенням сміття.

Щоб запобігти екологічній катастрофі, вже у найближчий час необхідно знайти варіанти для тимчасового зберігання ТПВ, що утворюється на території Львова. Згодом ці ТПВ будуть перевезені на новий постійний львівський полігон. Зараз цю проблему можна вирішити лише спільними зусиллями.

Ми, міські голови міст Львівської області, протягуємо руку допомоги львівській громаді. Звертаємося до громади області з щирим проханням виявити свою солідарність із львівською громадою, та у цей важкий час екологічної загрози для Львова з розумінням поставитися до тимчасового використання інших полігонів на території Львівщини для утилізації ТПВ зі Львова та районів, що використовували львівський міський полігон.

Окремо звертаємось до керівництва держави, до керівників відповідних підрозділів державних структур, з проханням конкретними справами допомогти у вирішенні цієї складної проблеми.

Зараз усім нам важливо об’єднатися і допомагати один одному.

Прийнято Зборами Львівського регіонального відділення Асоціації міст України 08 червня 2016 року у місті Львові

 


Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (1)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.