Новини Золочівщини, Діяльність, Спорт
17:23, 07 тра 2015
1366
0

Відкрита першість Золочівської ДЮСШ боротьби дзюдо на призи газети НАША УКРАЇНСЬКА СПРАВА

Відкрита першість Золочівської ДЮСШ боротьби дзюдо на призи газети  НАША УКРАЇНСЬКА СПРАВА
Gazeta
Фото: НУС
 
2 травня відбулась відкрита першість Золочівської ДЮСШ з боротьби дзюдо серед учнів 2001–2006 років народження на призи газети «Наша українська справа», присвячена пам’яті Січових Стрільців.
У віковій групі 2006 року народження перше місце здобув Сергій Ірза (вагова категорія до 20 кг), на 2 місці Ростислав Трач (вагова категорія до 32 кг), 3 місце у Насті Погорілко  (вагова категорія до 28 кг).
У ваговій категорії до 50 кг: на 1 місці Назар Котов, на 2 місці Віктор Куйбіда, 3 місце у Олега Зварича та Артура Дорохова.
Дзюдоїсти вікової групи 2005 року народження завершили змагання так: Іван Якубець (до 28 кг) – 2 місце; Роман Ковбаса (32 кг) – 2 місце, Артур Лабутін, Антон Гаврачинський – 3 місце.
У ваговій категорії до 36 г  на 1 місці Назар Тарнавський, на 2 місці Михайло Рем.
Боротьба спортсменів вікової групи 2003–2004 років народження завершилась перемогою Богдана Мочурада (до 42 кг), другим став Микола Коропатніцький (до 38 кг), а третій Владислав Матірний (до 34 кг).
У віковій групі 2001–2002 років народження 1 місце у Романа Почапського (до 36 кг), Дмитро Тимракевич у ваговій категорії до 46 кг здобув 2 місце, на 3 місці Владислав Попадюк (до 40 кг).
У ваговій категорії до 60 кг 1 місце завоював Андрій Грицина, 3 місце у Данила Погорілка.
Своїми враженнями поділився Олексій Тараканов, тренер-викладач відділення боротьби дзюдо ДЮСШ:
– Сьогодні в залі боротьби Золочівської спортивної школи відбувся традиційний турнір, присвячений пам’яті Січових Стрільців. Завдяки фінансовому сприянню газети «Наша українська справа» ми змогли закупити кубки, медалі та грамоти переможцям турніру. У нас вийшов такий чудовий турнір, який не тільки дав змогу дітям отримати задоволення в боротьбі, але й отримати за це нагороди. Участь у змаганні взяли шість команд із Львівської області: Миколаєва, Борислава, Новояворівська та дві команди зі Львова ("Динамо" і Львівської ДЮСШ № 10), команда нашої ДЮСШ. Приїхали вони із ціллю перемогти, але і наша спортивна школа показала хороший результат. Серед наших вихованців є призери та чемпіони. Найголовніше не призи та перемога, а згуртування та об’єднання дітей, відчуття відповідальності за свій виступ та місто, яке вони представляють. Дякую редактору газети «Наша українська справа» Лесі Горготі та голові міста Золочева Ігорю Гриньківу за допомогу та сприяння у підготовці цього турніру.
Леся Горгота, редактор часопису «Наша українська справа», сподівається, що турнір стане традиційним:
– Цьогоріч турнір з дзюдо пам’яті Січових Стрільців вперше відбувався на призи часопису «Наша українська справа». З огляду на ту велику кількість учасників, які  брали участь у турнірі, думаю, що і надалі цей турнір відбуватиметься на приз нашої газети. Я щиро дякую усім, хто долучився до організації турніру, дирекції, тренерам та всім працівникам Золочівської ДЮСШ, які виховують здорове покоління українців. Також вітаю усіх учасників та переможців турніру і зичу кожному з них знайти свою зірку у великому спорті.
Наталія Гурська
 
 
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.