ОДПІ
16:19, 08 листопада 2016
742
0

Про стан розгляду звернень громадян у Буській ОДПІ

Про стан розгляду звернень громадян  у Буській ОДПІ
Gazeta
Фото: НУС

 

Впродовж січня - жовтня 2016 року до Буської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області від громадян надійшло 13 письмових звернень, з яких 13 – заяв. Усі звернення подані громадянами безпосередньо.

Громадяниінформували про ухилення суб’єктів господарювання від сплати податків, також звернення стосувалися питань присвоєння, зміни та відмови від реєстраційного номера облікової картки платника податків.

За результатами розгляду звернень громадян протягом січня –жовтня 2016 року надано роз’яснення на 11 звернень, не підлягало розгляду - 1, повернуто авторові -1 звернення.

З початку року до ОДПІ скарг від громадян на дії, бездіяльність, на недоліки у роботі посадових осіб та скарг на корупційні діяння (зловживання владою або службовим становищем) посадових осіб ДФС не надходило.

Для оперативного вирішення проблемних питань, що виникають у платників податків та громадян, в Буській ОДПІ працює приймальня громадян. З початку 2016 року посадовими особами інспекції на особистому прийомі було прийнято 4 громадян із усними зверненнями. За тематичним переліком питання, порушені у зверненнях стосувалися податкової політики та єдиного соціального внеску.

За результатами розгляду звернень, громадяни отримали кваліфіковані роз`яснення.

 

 

Cектор організації роботи Буської ОДПІ

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.