ОДПІ
12:03, 15 серпня 2016
550
0

Про наповнення скарбниці держави - на проведеному брифінгу

Про наповнення скарбниці держави - на проведеному брифінгу
Gazeta
Фото: НУС

«Фахівці фіскальної служби першочергову увагу приділяють забезпеченню стабільних надходжень до бюджету. Адже збір податків – це виконання соціальних програм та гарантія зміцнення економіки держави, виплат заробітної плати, стипендій тощо. Сьогодення вимагає від працівників фіскальної служби самовідданої роботи по забезпеченню надходжень, а від платників податків – сумлінного виконання своїх обов’язків», - зазначив керівник Золочівського відділення Буської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області Роман Дениспід час брифінгу для представників місцевих ЗМІ.

Доповідач проінформував, що за січень – липень 2016 року платниками Золочівськогорайону перераховано до Зведеного бюджету -113 млн.грн. податків та зборів. У порівнянні з відповідними показниками минулого року надходження зросли на 69,7 %, або на 47 млн. гривень. Зокрема, до Державного бюджету надійшло коштів на загальну суму 40,1 млн.грн., що майже на 16,4 млн.грн. перевищує надходження за аналогічний період 2015 року. Сума сплачених до місцевого бюджету податкових платежів за сім місяців ц.р. становить 72,9 млн.грн. Це на 17,9 млн.грн., або на 32,6% більше від планових призначень. Приріст цьогорічних надходжень у порівнянні з минулим роком складає понад 30 млн. гривень. Основними бюджетоутворюючими платежами місцевої казни є: податок з доходів фізичних осіб – 44,9 млн. грн.; плата за землю – 9,3 млн. грн., єдиний податок – 8,7 млн. грн. та акцизний податок – 6,6 млн. гривень.

Також посадовець наголосив, що фіскальна служба створює максимально комфортні умови для обслуговування платників податків. Саме від платників залежить, як вчасно буде наповнюватись бюджетна скарбниця. А від так, налагодження партнерських стосунків між сумлінними платниками податків та органами фіскальної служби є запорукою виконання поставлених перед нами державних завдань.

 

Cектор організації роботи Буської ОДПІ

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.