ОДПІ
19:59, 09 серпня 2016
526
0

Скористайтесь сервісом ДФС «Електронний кабінет платника податків»

Скористайтесь сервісом ДФС  «Електронний кабінет платника податків»
Gazeta
Фото: НУС

Електронний кабінет платника податків – це персональне автоматизоване робоче місце платника, в якому можна працювати без використання спеціально встановленого клієнтського застосування. Даний сервіс є захищеним, персоналізованим та безпечним. За його допомогою платник податків має змогу підготувати, заповнити та надіслати податкову звітність в електронному вигляді, переглянути дані про стан розрахунків з бюджетом та інше. Для роботи в Електронному кабінеті платника податків необхідно мати відповідне обладнання та програмне забезпечення, а також електронні ключі.

З 1 липня поточного року запрацювали нові сервіси в Електронному кабінеті платника. Зокрема, платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування мають можливість підготувати, заповнити та надіслати звіт щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за новими формами.

Нові можливості ЕКП забезпечують повний спектр послуг для суб’єктів спрощеної системи оподаткування (І та ІІ група) щодо подання звітності відповідно до вимог чинного законодавства.

Користуючись режимом приватної частини «Введення звітності», платники мають змогу створити та надіслати до контролюючих органів в електронному вигляді:

- податкову декларацію платника єдиного податку – фізичної особи –підприємця та податкову декларацію платника єдиного податку третьої групи – юридичної особи;

- податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (податковий розрахунок за формою №1ДФ);

- звіт щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування;

- повідомлення про прийняття працівника на роботу.

За результатами обробки звітності квитанції 1 та 2 розміщуються у режимі «Вхідні/вихідні документи» особистого кабінету.

 

Cектор організації роботи Буської ОДПІ

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.