ОДПІ
15:13, 18 квітня 2016
689
0

Про сплату рентних платежів на проведеному практикумі

Про  сплату рентних платежів  на проведеному практикумі
Gazeta
Фото: НУС
<!-- [if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

В Золочівській ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області проведено  семінар - практикум з суб`єктами господарювання району щодо порядку заповнення та  звітності з рентних платежів, екологічного податку.

      В ході заходу  платникам роз`яснено особливості заповнення  декларації з рентної плати за користування надрами у цілях, не пов'язаних з видобуванням корисних копалин, рентної плати за спеціальне використання води та екологічного податку у зв’язку зі зміною  з 1 січня 2016 року ставок за цими платежами.  Наголошено, що  для кожного типу водного об’єкта заповнюється окремий розрахунок, при заповненні рядка 6 Розрахунку «Код водного об’єкта» платники використовують довідкову інформацію відповідно до Додатка 16 до податкової декларації – кодифікацію водних об’єктів за типом водного об’єкта та напрямом використання води, згідно з розд. ІХ Податкового кодексу.

      Також звернуто увагу на порядку заповнення декларації екологічного податку, зокрема,  у  рядку 3.1 «Код органу місцевого самоврядування за КОАТУУ» - зазначається код органу місцевого самоврядування за КОАТУУ за місцем знаходження  контролюючого органу, а у рядку 3.2 - зазначається  код органу місцевого самоврядування за місцем розміщення стаціонарних джерел забруднення. При цьому, для кожного стаціонарного джерела забруднення складається окремий розрахунок (додаток 1). Розглянено питання правильності подання уточнених розрахунків з екологічного податку та рентної плати.

 

        На завершення семінару присутні отримали відповіді  на свої запитання

                                                                                 

                                                                                              ГДІ з питань організації роботи

<!-- [if gte mso 9]> <!-- [if gte mso 10]> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Звичайна таблиця"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.