ОДПІ
15:10, 18 квітня 2016
742
0

19 квітня – граничний строк сплати ЄСВ платниками єдиного податку за себе

19 квітня – граничний строк сплати ЄСВ платниками єдиного податку  за себе
Gazeta
Фото: НУС

Золочівська ОДПІ нагадує, що граничний термін сплати єдиного внеску за себе фізичними особами - підприємцями, які застосовують спрощену систему оподаткування - 19 число місяця, що настає за кварталом, за який сплачується єдиний внесок. У разі якщо останній день строків сплати єдиного внеску припадає на вихідний або святковий день, останнім днем таких строків сплати єдиного внеску вважається перший робочий день, що настає за вихідним або святковим днем.

 

Фізичні особи – підприємці, які є платниками єдиного податку, без використання праці найманих працівників нараховують єдиний внесок у розмірі 22% на суму, визначену такими платниками самостійно, але не більше максимальної величини бази нарахування єдиного внеску, встановленої Законом України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 08.07.2010 р. № 2464-VI.

 

Мінімальний розмір єдиного внеску з січня 2016 року становить 303,16 грн. Отже, за І квартал 2016 року підприємцям потрібно сплатитиЄСВ у сумі 909,48 гривень.

 

ГДІ з питань організації роботи

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.