ОДПІ
10:57, 29 березня 2016
541
0

З 1 квітня - податкова накладна з ПДВ за новою формою

З 1 квітня - податкова накладна з ПДВ за новою формою
Gazeta
Фото: НУС
<!-- [if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Золочівська ОДПІ повідомляє, що з 1 квітня 2016 року набирає чинності нова форма податкової накладної та Порядок її заповнення, затверджені наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2015 № 1307.

      Зокрема, у новій формі накладної із заголовної частини виключили дані про місцезнаходження покупця/продавця, номер телефону, вид цивільно-правового договору, форму проведених розрахунків.

         Замість колишньої табличної частини, яка складалася з 4-х розділів, нова форма податкової накладної містить 2 розділи:

- розділ А (рядки І-Х) - вносяться узагальнюючі дані за операціями, на які вона складається, зокрема, загальна сума ПДВ, обсяги постачання та інформація щодо зворотної тари (у разі її наявності);

- розділ Б, у якому зазначається інформація про товари/послуги, за якими проведена операція, за якою складається ПН.

       Податкова накладна та додатки до неї складаються в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації у порядку, визначеному законодавством, електронного підпису уповноваженої платником особи.   Всі графи податкової накладної, що мають вартісні показники, заповнюються в гривнях з копійками.

       Податкова накладна складається у день виникнення податкових зобов'язань постачальника (продавця), крім випадків, передбачених Податковим кодексом та Порядком.

                                                                                    

                                                                                            ГДІ з питань організації роботи

<!-- [if gte mso 9]> <!-- [if gte mso 10]> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Звичайна таблиця"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.