ОДПІ
14:44, 01 вересня 2015
664
0

Від продажу безхазяйного майна бюджет отримав 20 тис. гривень

Від продажу безхазяйного майна  бюджет отримав 20 тис. гривень
Gazeta
Фото: НУС
<!-- [if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4


 

       З початку 2015 року  Золочівська ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області забезпечила надходження до Зведеного бюджету в сумі 20,0 тисяч гривень від розпорядження майном, що вважається безхазяйним і переходить у власність держави. Зокрема, реалізація «конфіскату» принесла до місцевого бюджету 10,9 тис.грн.,  додержавного - 9,1 тис. гривень.

 

     Довідково:  відповідно до ст. 335 Цивільного кодексу безхазяйним вважається майно, що не має власника або власник якого невідомий. Згідно вимог Положення про Державну фіскальну службу України,  постанови Кабінету Міністрів України від 25.08.1998 №1340 „Про Порядок обліку, зберігання, оцінки конфіскованого та іншого майна, що переходить у власність держави, і розпорядження ним”, інших нормативно-правових актів на   структурні підрозділи  фіскальної служби  покладені завдання із виявлення, обліку, зберігання, оцінки, розпорядження безхазяйним майном, а також іншим майном, що переходить у власність держави, та з обліку, попередньої оцінки, зберігання майна, вилученого, конфіскованого за порушення митного та податкового законодавства.

 

                                                                                                             ГДІ з питань комунікацій

<!-- [if gte mso 9]> <!-- [if gte mso 10]> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Звичайна таблиця"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.