Новини Золочівщини
15:07, 06 тра 2021
874
0

У Шьонінгені започаткували шлюбну традицію

У Шьонінгені започаткували шлюбну традицію
Gazeta
Фото: НУС
Нову романтичну традицію започаткували у дружньому нам місті Шьонінгені.
Відтепер наречені мають можливість залишити символ пам’яті у місті про своє весілля. Це багатовікова традиція садити дерево як символ зв’язку, майбутнього, зростання та стабільності. Ще в середньовіччі цей звичай став поширеним серед наречених на знак любові та впевненості.
«Місто Шьонінген тепер хотіло б запропонувати цю прекрасну традицію всім бажаючим одружитися, хто пов’язує себе узами шлюбу у місті списів», – розповідає бургомістр Мальте Шнайдер про нову пропозицію.
Часто у власній садибі немає місця для символічного акту. Ось чому зараз існує можливість вибрати дерево, яке потім висаджують на території міста восени кожного року. Коли дерево посадять, подружжя отримує сертифікат, в якому номер дерева та точне місце розташування дерева з фотографією. Крім того, інформація про кожне весільне дерево та подружню пару, яка придбала його для міста, буде розташована на веб-сайті міста.
З екологічних міркувань пропонуються лише три конкретні породи дерев, які відповідають місцезнаходженню: глід, кулястий клен та дуб. Інші дерева брати до уваги не можна. Посадка дерева коштує 150 євро. Звичайно, можна вибрати кілька дерев. Також міська влада Шьонінгена пропонує започатковувати сімейні традиції людям, котрі святкують ювілеї весілля, чи інші події, заохочує жителів до створення символу та місця пам’яті на щасливі роки. А ще іменне дерево із сертифікатом може стати чудовим подарунком для рідних чи близьких на знакові події у їхньому житті.
Дерева – це більше, ніж просто сировина. Вони є найціннішим внеском у захист навколишнього середовища та сталий розвиток, виробляють кисень, поглинають вуглекислий газ і зменшують забруднення твердих частинок. Весільні дерева Шьонінгена – це значно більше, ніж просто символ. Вони дають можливість інвестувати в майбутнє та якість життя у місті. Дерево коштує 150 євро. Цю суму слід розуміти як пожертву, яка підтримує придбання та посадку дерева, а також захист, полив та обслуговування дерев. Повідомляють у міські раді Шьонінгена.
Леся ГОРГОТА
На фото: Мер Мальте Шнайдер (другий зліва) та команда РАЦСу – зліва: Сара Бауермайстер, Мелані Джестель-Хайзер та Патрік Вал з новою інформаційною листівкою на весільному дереві Шьонінгена.
Фото: Анке Грундманн
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.