Новини Золочівщини
21:36, 31 березня 2021
1395
0

«Крила» для жінок – проєкт про нові можливості

«Крила» для жінок – проєкт  про нові можливості
Gazeta
Фото: НУС
Проєкт «Крила» триватиме до 2025 року. Він направлений на те, щоб сільські жінки та особливо жінки з уразливих груп, вірили в свої сили, мали достатньо знань і навичок, знаходилися в дружньому середовищі, яке сприяло б зміцненню їхнього потенціалу, були працевлаштованими або залученими до підприємницької діяльності. Він фінансується Канадським Урядом, охопить 20 територій, у тому числі Львів і 4 ОТГ області. Загалом організатори планують надати всебічну допомогу 2800 особам, зокрема, представницям ромської національності, мешканкам села, особам з інвалідністю, ветеранкам, вдовам, постраждалим від домашнього насильства, а також хворим на ВІЛ.
Проєкт «Крила» продовжує розбудовувати потенціал партнерських організацій. Опрацьовували деталі програми мотивації для жінок «Майстерня можливостей». Ця програма, яка допоможе жінкам, бенефіціаркам проєкту «Крила», повірити в свої сили, знайти свій шлях до економічної безпеки та обрати на виході із Майстерні один з двох, запропонованих проєктом шляхів: розвиток навичок працевлаштування або розвиток навичок започаткування та ведення власної справи. Ці навички передадуть жінкам команди партнерських організацій. Навчання цьому ще попереду.

Наталія МАРКЕВИЧ, місцева координаторка проєкту «Крила»:
– Золочівська громада одна із 20 громад України, відібраних для участі у проєкті «Крила», що впроваджується організацією Pact Ukraine спільно із партнерами у Львівській області БО «Фонд Горіховий дім».
Проект «Крила. Жінки залучені: шлях до зростання та економічної безпеки» орієнтований на жінку, на її сильні сторони, на її ресурси. Проект працюватиме із жінками, надихаючи та мотивуючи їх до змін, надаючи їм знання та необхідні навички для успішного працевлаштування чи започаткування власної справи.
Якщо жінки, в тому числі сільські жінки та жінки з уразливих груп населення, вірять в свої сили, мають достатньо знань та навичок, знаходяться у дружньому середовищі, яке сприяє зміцненню їхнього професійного потенціалу, то вони будуть економічно убезпечені, що призведе до благополуччя їхніх сімей та усієї громади загалом.
Отож, ми запрошуємо жінок для участі у проєкті. За детальнішою інформацією звертайтесь у відділення соціальної роботи КЗ «Центр надання соціальних послуг Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області» (м. Золочів, вул. Чорновола, 3, каб. 412), моб. тел. 067-2525875.


Ірина ДОМАРЕЦЬКА
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.