Новини Золочівщини
15:45, 16 червня 2016
1161
0

ЦДЮТ - 65

ЦДЮТ - 65
Gazeta
Фото: НУС
До всього треба дотику душі –
Корінням – в землю, крилами – у небо.
Де вічний пошук, там нема межі,
Там вічний рух – життя потреба.
Саме цими рядками можна охарактеризувати життя, що вирує у стінах Золочівського Центру дитячої та юнацької творчості. Тут живе радість... Радість від спілкування з високим Мистецтвом театру, танцю чи пісні. Тут живе творчість... І не перерахувати усіх конкурсів, концертів, зустрічей та інших корисних справ, зроблених за рік.
12 червня 2016 року в РНД ім. І. Білозора відбувся ювілейний концерт з нагоди 65-річчя ЦДЮТ. Цього дня на свято завітало чимало  справжніх друзів ЦДЮТ, пошановувачів дитячо-юнацького мистецтва. Перед початком святкового  концерту у фойє Народного дому гості свята мали змогу побачити і оцінити справжню, неповторну красу дитячих робіт: витвори з бісеру, витинанки, ляльки-мотанки, обереги, дитячі малюнки та інші творчі роботи. Кожен з гостей міг знайти для себе щось нове і почерпнути ту казкову, чисту енергетику дитячих робіт, поринути у свій казковий світ дитинства.
Із привітальним словом до всіх звернулася директор ЦДЮТ Ольга Петришин:
«Моє позашкілля! Це –  казка, це – мрія!
Ніколи не згасне у серці надія.
Все буде найкраще і зможем ми з вами
Прославить країну своїми ділами».
Як і годиться, щирим словом, гарною піснею, запальним танцем гостей вітали вихованці Центру дитячої та юнацької творчості: ансамбль «Древо» (кер. О. Чепелюк), танцювальний гурток «Марічка» (кер. М. Грицонів), хор «Росинка» (кер. І. Федорчук), вокальний ансамбль «Сонячні крила» (кер. Н. Мельник) та наймолодша група ансамблю «Древо». Усіх присутніх у залі  зворушила до глибини серця міні-вистава драматичного гуртка «Балаганчик» (кер. У. Буртняк) про реалії сьогодення, про АТО. І кожен з присутніх відчув щастя жити під мирним небом поруч зі своїми рідними та близькими.
Ніколи і нікому не вдасться знищити українську пісню. Вона, як душа, вічна. Вона береже тепло наших сердець, наше життя, робить усіх душевнішими, красивішими у своїх почуттях.
Наприкінці свята з подячними словами звернулися до колективу ЦДЮТ голова  районної ради Олег Банах, міський голова Ігор Гриньків, начальник відділу освіти Володимир Бартошик,  батько  вихованки ЦДЮТ  Роман Бойко.
 
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.