Новини Золочівщини, Футбол
11:47, 10 серпня 2015
1600
0

"Будівельник" (Ремезівці) – чемпіон району

Gazeta
Фото: НУС

 

2 серпня 2015 року у Золочеві на стадіон «Сокіл» відбувся фінал ТУРНІРУ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКИХ КОМАНД району.
Як розповів нам наставник команди «Будівельник» (с. Ремезівці) Богдан Павлович ЧІПАК, впродовж дня змагалися футболісти із сіл: Куровичі, Жуличі, Струтин, Ремезівці, Розворяни та Гончарівка. У результаті запеклої боротьби у фінал вийшли команди із села Куровичі та Ремезівці. Рахунок матчу 0:5, на користь юнаків із села Ремезівці.

– Наша команда «Будівельник» стала чемпіоном Золочівського району з футболу серед дитячо-юнацьких команд 2015 року. Ми дякуємо представнику «Об‘єднання Самопоміч», нашому односельчанину Йосипу Барабашу, який практично опікується нашою командою, підтримує, надає спонсорську допомогу. Також вдячні приватним підприємцям Петру Муцу, Зеновію Маснику та Марії Савчук, Йосипу Григоровичу, який надав транспорт та забезпечив перевезення футболістів на змагання.
Йосип БАРАБАШ, "Об'єднання Самопоміч":
– Спортивні заходи я підтримуватиму завжди. Для мене це дуже важливо. Я батько і розумію наскільки важливим є для підростаючого покоління заняття спортом. Змалечку люблю футбол. Поважаю, тих хлопців, котрі незважаючи на труднощі не покидають цього заняття. Вітаю команду «Будівельник» з перемогою і бажаю в наступному сезоні також залишитись на лідерських позиціях.



Леся ГОРГОТА
Фото В. ЛІСОВОГО
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.