Новини Золочівщини
14:21, 31 липня 2015
1194
0

Зустріч з міським головою Золочева

Зустріч з міським головою Золочева
Gazeta
Фото: НУС
Учора на запрошення учасників Клубу пенсіонерів «Злагода, що діє при  Золочівському територіальному центрі, відбулась зустріч людей похилого віку із міським головою Золочева Ігорем ГРИНЬКІВИМ.
Розпочинаючи зустріч, керівник територіального центру Василь Яворський подякував міському голові та закцентував на роботах, котрі ведуться у місті із ремонту доріг, тротуарів, благоустрою:
– Кажуть, що коли людина хоче щось зробити, вона шукає засоби. А коли не хоче – причину. Міський голова Золочева ігор Гриньків відноситься до першої категорії. Ми всі пам‘ятаємо, яким було наше місто, бачимо, яким воно стало. Це справді європейське місто із історичними пам‘ятками, затишними вулицями, квітучими скверами. Місто, яким кожен із нас пишається.
Ігор Михайлович найперше наголосив:
– Сильне місто не сильним міським головою, а насамперед громадою. Завдяки підтримці золочів‘ян наше місто щодня стає кращим. Нам багато чого вдається зробити доброго у місті. Ще більше маємо у планах. Ми всі розуміємо, що неможливо зробити все і  одразу, проте знаю, що все вдасться. Мені сьогодні приємно, що маю таку гарну можливість поспілкуватись із вами. Шаную ваш вік, ціную ваш досвід. Чекаю від вас насамперед поради, бо ваші думки для мене є дуже важливими.  
Ігор Гриньків розповів присутнім про те, що уже зроблено у Золочеві, що планує робити. Присутні цікавились, чи будуть продовжуватись роботи у центральній частині міста, чи є можливість прокладення тротуарів до терцентру, у напрямку Василіанського монастиря, встановлення відпочинкових лав біля територіального центру, пільгового проїзду у міському транспорті тощо.
Міський голова надав вичерпні відповіді та роз’яснення на всі питання, підняті під час спілкування. Пенсіонери дякували міському голові не лише за теплу зустріч, а й за чистоту у місті, за обмеження руху транспорту центральною частиною міста, зручні лави та турботу, яку проявляє міська рада до своїх мешканців.
Леся ГОРГОТА
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.